logotype
img1
img2
img3

Zoeken

Infra - Grondwerken - Aanleg leidingen

Plaatsen Elektra oplaadstation

    DeJo doet ook eventueel  het totale plaatje ontgraven en aanleggen mantelbuis het invoeren van de kabel of leiding.   Ook het weer verdichten en herstraten van de uitgehaalde bestratingen.    Ook het boren van een invoer gat door de muur en het invoeren van de kabel in de meterkast of andere ruimte.   Natuurlijk krijgt u eerst vrijblijvend een gedetailleerde Offerte van alle werken die uitgevoerd moeten worden   DeJo levert ook hardhouten Frame,s waar op de oplaad stations bevestigd  kunnen worden deze zien er mooi uit en vallen niet op naast een heg of tussen  beplanting.                              De betonblokjes hebben een kabel doorvoer dus er komt geen vocht bij het  elektrische gedeelte.  Doordat ze compact zijn en 32kg  kunnen ondiep geplaatst worden dus geen  last van kabels of andere obstakels er is altijd wel ruimte om te plaatsen .  Op een simpele wijze kan men RVS bevestiging voor oplaad station hier op   monteren .    

– Aanleg leidingen – Lekkage leidingen

Grond Weg- en waterbouw, ook wel infra techniek genoemd. Kort samengevat is het alles wat te maken heeft met bouwen boven en onder de grond. Aannemers bedrijf DEJO levert specialistische diensten op het gebied van Infra techniek. Heeft u vragen over deze dienst verlening? Neem dan contact met ons op via telefoon of contactformulier.

  • BekabelingInfra Techniek DEJO
  • Aanleggen leidingen
  • gas,water-elektra
  • c.v. leidingen aanleggen
  • Blokverwarming
  • Lekkage leidingen onder woningen
Meer informatie over  infra techniek ? Neem contact met ons op voor  infra techniek via mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.